Esmee Hassel wint John Siebers-publiekspriés 2024

De John Siebers-publiekspriés 2024 is voor Esmee Hassel © L1 (Wendy Vluggen)
Esmee Hassel uit Puth is de derde winnares geworden van de John Siebers-publiekspriés.
Esmee Hassel, dit jaar jeugdprinses van CV de Pötters, liep in de Einzelgängeroptocht met het thema 'Ich hup ein vasteloavends hart' en kreeg de meeste punten van de vakkundigere publieksjury. Opvallend is dat vader Marc Hassel vorig jaar met de prestigieuze prijs aan de haal ging.

Ruim 730 stemmen

Tijdens en na afloop van de optocht in Griendtsveen konden mensen via een formulier op deze website hun stem uitbrengen. Dat stemmen gebeurde massaal, ruim 730 mensen brachten hun stem uit. "De servers van de stemcomputer hielden het niet bij en vielen vlak na de uitzending zelfs uit. Er wordt nog gekeken of deze crash de uitslag om plek 7 en 8 heeft beïnvloed. Maar Esmee was in ieder geval de grote winnares, dat staat vast" Aldus Ruud Kleinen, presentator van de negende Einzelgängeroptocht.

Esmee in de optocht

Alle deelnemers kregen stemmen

Vaatchirurg Patrick van Horne uit het Belgische Neeroeteren gaat er dit jaar vandoor met de tweede plaats. John Verhoef uit Schinveld pakt, net als in het klassement van de vakjury, brons. John wist ook de publieksjury te verrassen met zijn drankorgel. Extra mooi om te vermelden is dat alle startnummers minimaal een stem van de publieksjury wisten te bemachtigen.

De top 11 van de John Siebers-publiekspriés 2024

 1. Esmee Hassel - Ich hup ein vastelaovends hart
 2. Patrick van Horne - Vaatchirurg
 3. John Verhoef - Drankorgel
 4. Christel van Galen - Eierwekker
 5. Wim Kunen - Ik kom hand en vuut tekort
 6. Marc Hassel - Miene vogel is gevlogen
 7. Joep Van den Beucken - Tè hoeëge prieze in de supermèrt tegenwoordig
 8. Hans Deckers- Ik wooj nie gaon, mar heb vandaag vertouwe ien de vakjury
 9. Bianca Teuwsen - CS Klotbultjes Griendtsveen slaan een brug tussen de Limburgse Vastelaovend en de Brabantse Carnaval
 10. Hans Kierkels - Trans-marietje
 11. John Metselaars - Drekqueen

Terugkijken