L1 Nieuws - 24 maart 2024

L1 Nieuws-presentator Maarten Bastiaens in de studio. © Raoul Limpens
Het L1 Nieuws van zondag 24 maart 2024

Bewoner uit Geleen zwaargewond bij steekincident thuis

Heel veel politie, twee arrestatieteams en een politiehelikopter. Bewoners van de Gansbeek in Geleen maakten het zaterdagavond van dichtbij mee. Uiteindelijk werd een bewoner aangehouden na een steekincident, maar het kostte de nodige moeite.

Max valt uit in Australië

Hij rijgt de overwinningen aaneen, maar zondagochtend liep het allemaal even anders voor Max Verstappen. In de Grand Prix van Australië begon hij op pole position, maar zijn race duurde maar enkele rondes: toen viel hij uit.

Roda gelooft steeds meer in promotie

Roda legde eenvoudig subtopper NAC Breda over de knie. Met nog zeven wedstrijden te gaan staat Roda nog altijd op plek twee. Daardoor heeft de ploeg directe promotie naar de Eredivisie nog steeds in eigen hand. Het Kerkraadse geloof neemt steeds grotere vormen aan te nemen.

VVV kansloos onderuit tegen Willem II

De strijd om het laatste play-off ticket is zeker net zo spannend al het gevecht om directe promotie. VVV heeft nog altijd zicht op deelname aan de nacompetitie. Maar zaterdagavond in Tilburg ging de ploeg kansloos onderuit op bezoek bij koploper Willem II.

MVV moet knokken voor zege op FC Den Bosch

Na drie nederlagen op rij snakte MVV naar een driepunter om nog enigszins uitzicht te houden op de nacompetititie. In de stromende regen moesten de spelers van Maurice Verberne tegen nummer 19, FC Den Bosch, tot op het tandvlees gaan om de winst uit het vuur te slepen.