L1 Radio

16:00: Nieuws, weer, verkeer

L1 TV

16:20: Óngerwaeg Oma van 90

Volg ons ook via

  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIN
  • L11
  • RSS
Header

Weer

Het weer in Limburg

Pasen: warmer dan vandaag en enkele buien

opgesteld 12:00 uur

Het is vanmiddag op deze Goede Vrijdag half tot zwaar bewolkt. Er zijn wolkenvelden en stapelwolken en daaruit valt hier en daar in Limburg een bui. Het is meestal droog. Tijdens droge en vrij zonnige perioden wordt het vanmiddag maximaal ongeveer 13 graden. Het voelt kouder aan door een stevige matige (4) wind uit NNW. 
Vanavond is het droog en er komen geleidelijk brede opklaringen. Bij een matige (3) NNW wind koelt het later op de avond af tot ongeveer 7 graden.

Stille Zaterdag

De komende nacht is het half tot zwaar bewolkt en het koelt af naar waarden tussen 3 en 5 graden. Er kunnen enkele buien vallen.  De NNO wind is matig (3-4).
Overdag is er tamelijk veel bewolking. Er zijn ook stapelwolken en er kan een bui vallen. Tijdens lange droge perioden en zonneschijn wordt het 's middags maximaal 15 tot 17 graden. Het voelt iets kouder aan door een matige (3-4) wind uit NO tot O. In de namiddag en avond is er veel bewolking en er zijn dan lange perioden met regen of motregen.

Verdere vooruitzichten

Meteo Limburg verwacht dat het tijdens de beide paasdagen ’s middags tijdens zonnige perioden warmer wordt dan vandaag en morgen met maxima van ongeveer 19 graden. Er is ook bewolking en er vallen enkele buien, op tweede paasdag mogelijk met onweer, bij een oostelijke tot zuidoostelijke wind. ’s Nachts wordt het niet kouder dan 6 tot 9 graden.
Op dinsdag en woensdag verandert dit geschetste weerbeeld maar weinig. De nachten zijn zacht en het is warmer dan normaal.

Asselt, Goede Vrijdag 18 april Foto: Mariet Joosten
Asselt, Goede Vrijdag 18 april

Weersverwachting

Weersverwachting - Limburg
vri zat zon maa din
13º 16º 19º 19º 19º
4 3-4 3-4 3 2-3
3 3 3 3 3
70% 60% 60% 70% 60%

tekst weerblok

Buienradar