L1 Radio

16:00: Hubert on the Air

L1 TV

15:00: Óngerwaeg - Drummende bakker

Volg ons ook via

  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIN
  • L11
  • Instagram
Header
L1LT Wouter Nelissen en Fabienne Nijsten

L1LT

Elke werkdag vanaf 21:30 uur elk heel en half uur nieuws en achtergronden.

Achtergronden bij het nieuws van vandaag, interviews en reportages.

Presentatie: Wouter Nelissen en Fabienne Nijsten.

L1LT - vrijdag 28 maart

In Roermond wordt vanavond na een protestmars aangifte gedaan tegen de PVV wegens discriminatie. Ook in provinciale staten werd volop gedebatteerd over de -minder- Marokkanen uitspraken van Geert Wilders. Maar de PVV slaat van zich af. In de studio een gesprek met statenlid Michael Heemels die tevens persvoorlichter is van Wilders.

En verder in L1LT:
Na ruim tweeduizend afleveringen komt er een einde aan L1Laat. In januari 2001 begon dit programma en vanavond is de laatste uitzending. Binnenkort begint het nieuwe L1-programma: Avondgasten.

Presentatie: Wouter Nelissen

Laatste uitzending

Meer

Voelt u zich veilig genoeg in uw eigen buurt? Hoeveel vertrouwen heeft u in dit kabinet? En moet er meer of minder geld naar de zorg? We willen graag weten hoe u denkt over wat er in uw provincie speelt. L1 onderzoekt dit samen met het actualiteitenprogramma EenVandaag.
Als u lid wordt van het panel, dan krijgt u wekelijks per e-mail een uitnodiging voor onze onderzoeken over actuele onderwerpen die in het land én in Limburg spelen. De resultaten ziet u niet alleen terug bij EenVandaag, maar ook bij L1LT.