L1 Radio

16:00: Hubert on the Air

L1 TV

15:00: Óngerwaeg - Drummende bakker

Volg ons ook via

  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIN
  • L11
  • Instagram
Header

Uw banner op de meest actuele Limburgse nieuwssite

Bereik binnen 1 maand ruim 300.000 unieke bezoekers van de meest actuele Limburgse nieuwssite L1.nl met uw reclameboodschap.

Plaats uw banner tussen of naast de zeer actuele nieuwsberichten van dé Limburgse nieuwssite en zorg voor extra bezoekers van uw eigen website voor naamsbekendheid of ter promotie van uw speciale actie, open dag, opening of aanbieding.

De banner staat bij nieuwsberichten en rouleert daar met andere banners. Maar kunt ook kiezen voor bannering op de sportnieuwspagina of bijvoorbeeld de carnavalspagina. Maar ook de pagina van uw favoriete L1-programma heeft bannerruimte beschikbaar. U krijgt steeds concreet inzicht in het aantal views van uw banner en uiteraard brengen wij ook het aantal clicks brengen wij voor u in kaart. De effectiviteit van uw campagne wordt daarmee direct meetbaar.

Ook voor uw kleine banner (button) is plaats naast de nieuwsberichten en wordt daarmee gezien door elke bezoeker van L1.nl door de permanente weergave. Kleine banners kunnen ook op programmapagina's.

Voor slechts 500 euro staat uw uiting al één maand lang volop in de belangstelling. L1 biedt u de mogelijkheid te adverteren op L1.nl of de nieuws- en sportpagina, maar wij maken ook graag een maatwerkoplossing, waarbij u gericht adverteert op programma-pagina's..

U kunt ook een kleine banner plaatsen op de L1-mediaplayer en bent dan in beeld bij vele duizenden kijkers naar L1-nieuwsreportages op L1.nl. Bannering in de L1 Shop is een prima idee voor het onder de aandacht van uw producten bij de bestellers van L1-producten in deze online webshop.

Heeft u geen eigen banner of button? Wij maken deze graag voor u met oog voor detail en actiegerichtheid.
Voor meer informatie over uw (banner)campagne neemt u contact op met L1 Reclame door ons hier direct te mailen, te bellen met 043-850 60 60.

Advertenties